Send your enquiry to the best doctors abroad

  I agree to terms and conditions and privacy notice*

  I agree to personal data usage, specific data usage and proceeding my data according to art 13 GDPR *

  2 Sign me up for latest offers

  Medisinske behandlinger i Wroclaw

  I vår medisinsk klinikk i Wroclaw, kan du nå få en rekke tjenester innenfor områdene:
  – Gynekologi
  – Halssykdommer
  – Dermatologi
  – Urologi
  – Endokrinologi
  – ortopedi
  – plastisk kirurgi
   
  Vårt team av leger inkluderer fagfolk som spesialiserer seg på de medisinske feltene over tilbyr deg omfattende medisinsk behandling. Vår prioritet er pasientenes tilfredshet så våre leger vie mye tid til å studere hvert enkelt tilfelle, tilby alternative medisinske løsninger og overvåke prosessen med behandling og rekonvalesens. Vi holder på å forbedre våre tjenester og våre legenes ferdigheter ved å ta del i ulike konferanser, kurs og andre medisinske hendelser for å være up-to-date med alle nye medisinske løsninger tilgjengelig for våre pasienter.

   Medical Clinic in Wroclaw - Medical Treatments Clinic in Wroclaw - patient room

  Vår Medical Clinic i Wroclaw er et svært moderne legesenter og vi spare ingen utgifter for å tilby deg de mest avanserte verktøy og utstyr, noen som kan finnes i noen annen klinikk i denne delen av landet enn i vårt senter. Vi ønsker hver og pasient å føle seg komfortabel og trygg i anlegget vårt.
   
  I vårt medisinske senter i Wrocław vil du motta både diagnostiske tjenester; vi utfører omfattende tester og consutlations for våre pasienter, samt medisinsk behandling og operasjoner.
   
  Vi tilbyr omfattende medisinsk behandling for våre pasienter. Vi vil starte med en consutlation om medisinske problemer og ta alle nødvendige tester i vår medisinske senter. Legen som spesialiserer seg på det medisinske feltet av interesse, vil diskutere mulig behandling eller kirurgiske alternativer for å hjelpe deg å gjenvinne din helse. Behandling / operasjon vil bli utført i vår klinikk, hvor du også motta post-kirurgisk behandling.
   
  Ta kontakt med våre konsulenter og få mer informasjon om de prosedyrer og vårt tilbud om medisinsk hjelp.

  Anbefalt Overnatting

  Grape Hotel og Restaurant er et 5-stjerners hotell som ligger 2,5 km fra vår medisinske klinikk i Wroclaw. Hotellet tilbyr komfort og luksus. Hotellet er omgitt av natur så stemningen her er veldig avslappende og rolig. Samtidig finner du her alle de fasiliteter som vil gjøre ditt opphold ikke bare hyggelig, men også veldig avslappende. Hotellet tilbyr velvære tjenester som massasje, treningsstudio, badstue, svømmebasseng. Hotellets restaurant er et luksuriøst og elegant sted hvor du kan prøve deilig mat og de mest eksklusive måltider.
  Medical Tourism - Grape Hotel Wroclaw Medical travel - Hotel in Wroclaw

  Wroclaw interessante

  Wroclaw er et unikt sted, som er besøkt av tusenvis av turister fra hele verden hvert år. Den har en fantastisk atmosfære og mange attraksjoner å tilby til selv de mest krevende turister, takket være noe som er det beste stedet for en uforglemmelig ferie. Du finner her en rekke steder å besøke, som er full av historie, underholdning og spennende opplevelser. De som foretrekker natur, fred og avslapning vil også finne mange steder i Wroclaw for å tilbringe en avslappende tid i.
   
  Torget i Wroclaw er et velkjent sted i Polen. Sin ekstraordinære og fargerik arkitektur er kjent av alle polske person. Så, hvorfor ikke du starte dagen med en fin tur i Wrocław Main Square? Du vil besøke her mange interessante steder å sightsee, for eksempel museer og kunstsentre, kirker og andre historiske sentre.

  Medical Tourism in Wroclaw - Main Square Medical Tourism - Wroclaw at night

  Hva som kan finnes i hovedtorget i Wrocław?
  – Den gamle og den nye bydelen Halls
  – atmosfæriske bygninger
  – Plac Solny (Salt Square)
  – fargerike leiegårder
  – Kulturelle forestillinger og underholdende hendelser
  – fontener og monumenter
  – Koselige kafeer og restauranter
   
  Den botaniske hagen i Wroclaw kan ikke utelates under sightseeing tur. Du finner her en rekke unike planter, fantastisk natur og avslappende, rolig atmosfære. Hva mer er, alle natur-elskere og andre turister vil sikkert sette pris på skjønnheten av den ekstraordinære orientalsk park- den japanske hagen, hvor mange orientalske planter og den japanske kunsten kan sees.
  På slutten av dagen i skjød naturen, ta en hyggelig båttur på elven Odra. Det er en flott mulighet til å beundre severdighetene og flott utsikt fra langt hold.
   
  For de som ønsker å bli kjent med historien til byen og landet, og de som liker å besøke historiske steder, kirker og kunstsentre, er Ostrow Tumski øya en må-se. Det anses for å være den religiøse sentrum av byen. Det er omgitt av natur og danner en liten øy med fantastisk arkitektur. Du vil se her mange gamle bygninger fortryllende hver turist.

  Medical Travel - Botanic Garden in Wroclaw   Medical tourism - Japanese Garden in Wroclaw

   Send your enquiry to the best doctors abroad

   I agree to terms and conditions and privacy notice*

   I agree to personal data usage, specific data usage and proceeding my data according to art 13 GDPR *

   2 Sign me up for latest offers