Lähetä kyselyitä paras plastiikkakirurgian klinikoilla ulkomailla

  Hyväksyn ehdot ja tietosuojailmoitus

  2 Kirjaa minut uusimmat tarjoukset

  Mielipiteitä

  Oma kokemus oli erittäin positiivinen. Kaikki tässä klinikka on niin ammattimainen. Olin hyvin huolta ja minun hammaslääkäri otti todellista kiinnostusta minun hoidossa varmista sujui. Lopputuloksena oli täydellinen, jopa parempi kuin odotin. Pitäisikö minun vaadi hoitoa tulevaisuudessa aion varmasti mennä takaisin. en voinut suositella tätä klinikan erittäin tarpeeksi.


  Paula T., Irlanti
  Hammasklinikka Budapestissa


  Erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen hammaslääkäri, joka vastasi kaikkiin kysymyksiini posliini viiluja. Selitän, etten halua Hollywood-hymyn, ja ne sopivat täydellisesti kunnioittaa päätöstäni. Tuloksena on erittäin luonnollinen. Loistava ja nopea työ, ja niin paljon halvempaa kuin Ranskassa. rakastan uutta hymy.

  S.F., Ranska
  Hammasklinikka Ljubljana

  Löysin sen olevan ammattilainen klinikalla informatiivinen, huolehtiva henkilökunta.”

  Sarah
  Hammasklinikka Kalkutassa


  Olin jo varannut loma ystävien Krakovaan. Ystäväni ehdotti katson hammashoito tarvitsin kaksi täytettä. Järjestin kaiken helposti sähköpostitse ennen kuin menin ja sai kaksi täytettä, sillä yhden hinnalla Irlannissa! hammaslääkäri oli ihana, sujuvasti Englanti ja todella ammattimainen. se tehtiin niin nopeasti. Tulen todella suositella sitä!

  E.B., Irlanti
  Hammasklinikka Krakova


  Kaikki oli hyvin! Lääkäri oli ammattitaitoinen ja kohtelias! Reilu hinta! 🙂

  Antonis T.,
  Hammasklinikka Bratislavassa

  Hieno henkilökohtainen kuuleminen ja hyvin tehdystä työstä. Kohtelias ja ammattitaitoinen palvelu.”

  Henrik, Tanska
  Hammasklinikka Teneriffalla


  Olen erittäin tyytyväinen minun hampaiden seikkailuja Kroatiassa. Tohtori Ivan on erinomainen, moderni, hyvin varusteltu hammaslääkärin toimistossa ja oman laboratorion. Kesti vain 2 käyntiä 3 päivää tuottaa ja asentaa 4 hammaskruunut korkealaatuisia I tuli siellä. Olen erittäin tyytyväinen Ivan viihtyisässä persoonallisuus, hänen ammattitaitonsa ja hieno hammaslääkärin työtä.

  Nainen T. Perskaja, Ruotsi
  Hammasklinikka Split

  “Minusta tuntuu, että klinikan Szczecin on aivan ihanteellinen tarvitseville potilaille varsin perusteellista käsittelyä, ja se sallii hyvin rauhallinen stressittömän ympäristön kanssa hyvin huolehtiva ja avulias henkilökunta. Arvostin erityisesti voi ottaa toisen henkilön kanssa minua. I tuntui että tietoa linja oli hyvä, ja olin hyvin iloinen siitä, että minulla ei ollut säännöllinen hammaslääkäri tuolloin. minut laitettiin yhteyttä hammaslääkäri Britanniassa, joka teki erittäin hyvän arvion tarpeeni ja lainasi tarkka hinta minun hoitoon. olin erityisen vaikuttunut tavasta koko suulla on ottanut huomioon eikä vain sitä, että tarvitsin implantit.

  R.A., UK
  Hammasklinikka Szczecin


  En todellakaan suosittele klinikalla. Siksi menen takaisin, aina Grönlannista. Vaikka liput ovat erittäin kalliita.”

  Anette B., Nuuk, Grönlanti
  Hammasklinikka Antalya


  Suuri hoito, ei jonotuslista ja täydellisesti tarjouksen! Lisäksi hyvä tiimi ja nopea posti vastaajaan!”

  K.D.
  Hammasklinikka Krakova


  Olin todella iloisesti yllättynyt työn laatua provided- ja myös hinta. Hän korvasi tiettyjen elohopeaa täytteet kanssa valkoisia ja se on kuin minulla on uudet hampaat! Haluaisin suositella tätä hammaslääkäri erittäin hyvin ja se on todennäköisesti palaan ensi vuosi enemmän hoitoa.

  S.D., UK
  Hammasklinikka Varsovassa

   

   Lähetä kyselyitä paras plastiikkakirurgian klinikoilla ulkomailla

   Hyväksyn ehdot ja tietosuojailmoitus

   2 Kirjaa minut uusimmat tarjoukset