Om os - Medical Holidays Abroad

Medical Holidays Abroad har været at give penge at spare tandbehandling aborad siden 2012. Vores virksomhed samarbejder med de mest professionelle tandklinikker i Polen, Ungarn, Spanien, Grækenland, Slovakiet, Latwia, Den Tjekkiske Republik, Cypern, Rumænien, Slovenien, Tyrkiet, Ukraine og mange flere ..

I øjeblikket er vi stadig at udvide vores landsdækkende netværk af de bedste tandklinikker i Europa. I dag kan du besøge vores tandlæger i de største europæiske byer. Disse byer er let tilgængelige takket være mange flyforbindelser med lufthavne i Vesteuropa lande.

Ikke kun billig tandpleje, men mest af alt: kundeorienteret tilgang, effektiv organisation med høj kvalitet tandpleje, gør os en af ​​de førende inden for organisering af tandbehandling i udlandet.

Tandbehandling i udlandet er normalt planlagt 2 uger i forvejen. Når du kommer til tandlæge ferie med Medical Holidays Abroad kan du booke hotel direkte fra vores hjemmeside – klik her for at tjekke for bedst egnede hotel for dig. Du kan også tjekke for flyvninger på her, hvor du kan finde de billigste fly fra lufthavnen til byen til tandbehandling. Hvis du har brug for hjælp kan du chatte med vores konsulent, som vil hjælpe dig med at finde bedst egnede fly og indkvartering.

Medical Holidays Abroad hjemmeside indeholder alle de oplysninger, du måske har brug for, når de kommer til dit foretrukne land for tandimplantater eller anden slags tandbehandling. Vi har indeholdt alle de oplysninger om tandlægeydelser er tilgængelige i vores tandklinikker. Oplysningerne omfatter tandimplantater behandling, tandblegning, der sammen med dentallaminater vil lade dig smile igen med “Hollywood smile”, proteser restaurering takket proteser, kroner og broer. Vi har også information om tandfyldninger og rodbehandling, tandudtrækning, som måtte være nødvendige for at starte mere alvorlig tandbehandling.

Vores kosmetiske tandlæger er specielt uddannet til at sikre, at din tandlæge oplevelse er behageligt, det er hvad der gør tandpleje med Medical Holidays Abroad er en af ​​de bedste i verden. Hvis du stadig er i tvivl om tjenesteydelser læse vores patienters udsagn eller bede om kontakt til vores tidligere patienter til at kontakte dem til at tjekke deres mening. Medical Holidays Abroad er helt sikkert et godt valg. Vores prioritet er at gøre din tandbehandling og ferie både tilfredsstillende og mindeværdig. Vores tandlæger ser frem til at se dig i vores tandklinikker!

Medical Holidays Abroad Team.