Send your enquiry to the best dentists Abroad


  I agree to terms and conditions and privacy notice*

  I agree to personal data usage, specific data usage and proceeding my data according to art 13 GDPR *

  2 Sign me up for latest offers

  Tandproteser i udlandet

  Behandling Beskrivelse

  Denture abroadHvad er en protese?

  Dental protese er en aftagelig erstatning for manglende tænder, der gør det muligt for patienter at nyde normale kost og smil med tillid. Såkaldte selvstændigt eller komplet protese er et, der er beregnet til at erstatte alle de naturlige tænder i enten de nedre eller øvre kæber. I modsætning en delvis protese er designet til at udfylde de huller skabt af manglende tænder og er fastgjort til naturlige tænder med metalspænder og / eller præcision vedhæftede filer.

  Hvad er dentale proteser fremstillet af?

  En plade, som er grundlaget for en protese er sædvanligvis fremstillet af enten metal eller akryl (plast). Tænderne selv er i de fleste tilfælde fremstillet af akryl og kan designes til at matche naturlige tænder farve. Dette er afgørende i tilfælde af delproteser.

  Hvordan proteser vil gøre mine tænder ser anderledes ud?

  Proteser kan fremstilles på en måde, der ligner naturlige tænder, så kun en lille ændring i udseende vil være synlig. Moderne dental proteser fremstillet i dag kan endog forbedre udseendet af et smil og hjælpe udfylde udseendet af dem ansigt.

  Er det muligt at spise med gebis?

  Spise vil kræve en lille smule øvelse. Begynde med bløde fødevarer, der er skåret i små stykker. Tygge langsomt bruge begge sider af mundingen på det tidspunkt for at forhindre tandprotesen i at bevæge sig. Som du vænner dig til din protese, begynde at tilføje andre fødevarer, indtil du helt tilbage til din standard sund kost.

  Vil protese ændre den måde, jeg taler?

  Udtale bestemte ord kan kræve praksis. Gentagelse svære ord under læsning vil hjælpe. Hvis du finder din protese lejlighedsvis glide mens griner eller smiler, flytte protesen ved forsigtigt at synke og bidende ned. Hvis dette holder sker konsultere vores tandlæge.

  Hvor længe skal jeg bære mine tandproteser?

  Under de første par dage, kan du rådes til at bære proteser for det meste af tiden, herunder nat tid. Efter den indledende tilpasningsperiode vores tandlæge kan anbefale, at du fjerne dem, før nat søvn. Dette gør det muligt dit tandkød til hvile og hjælper med at fremme oral sundhed.

  Er det nødvendigt at bruge en creme til fastgørelse?

  Creme til fastgørelse burde ikke være nødvendigt, da tandproteser er lavet for at passe din mund. Det kan imidlertid ske, at over en tid, proteser bliver løse og dårlig montering. Er så fald et fikseringsmiddel kan anvendes som en kortsigtet opløsning før der proteser udskiftes. Dårligt tilpassede tandproteser kan forårsage eventuelle sår og irritation.

  Er der nogen særlig pleje for min mund, der er påkrævet?

  Du skal huske på, at selv med fuld protese, en ordentlig pleje af din mund skal tages. Børst dine tandkød mindst to gange om dagen, gane (taget af din mund) og tunge med en blød børste. Dette medvirker til at fjerne plak og stimulere cirkulation i munden. Det er afgørende, at patienter iført partiel. Denture børste deres tænder grundigt dagligt for at forebygge tandkødsbetændelse og huller i tænderne, som kan resultere i yderligere tænder går tabt.

  Hvad er forskellen mellem øjeblikkelige tandproteser og konventionelle tandproteser?

  Konventionelle proteser er lavet og installeret lige efter tænderne er blevet extarcted og væv er helet. Healing troede kan kræve flere måneder. Øjeblikkelige proteser tværtimod er installeret umiddelbart efter tænderne er blevet ekstraheret. For at kunne gøre dette, vores tandlæge tager indtryk og målinger af patientens mund under en foreløbig aftale. Den største fordel ved en umiddelbar protese er, at patienten ikke behøver at blive efterladt uden tænder i løbet af helingsperioden. Dog kan tandkød og knogler skrumpe over tid, især i løbet af de første par måneder efter, at tænderne er blevet udvundet. Når dette sker, kan umiddelbare proteser kræve en justering eller endog erstatte at passe ordentligt.

  Hvad vil en protese føles?

  En ny protese kan føle sig akavet eller undertiden ubehageligt for nogle få uger, indtil du bliver vant til det. De proteser kan give en følelse af at være løst, da musklerne i kinden og tungen lære at holde dem på plads. Hvis dette fortsætter, så tøv ikke med at tale om dette med tandlægen. Det er også almindeligt at opleve ømhed eller mindre irritation i denne periode. Du kan også se, at spyt flow øges midlertidigt. Så snart din mund bliver vant til protese, bør disse spørgsmål falder.

  Hvor længe vil tandproteser vare, før de skal udskiftes?

  På grund af normal dag til dag slid eller / og en ændring i formen på din mund over tid. Tandproteser skal dubleret eller re-made. Gum og ben kamme kan krympe eller trække sig tilbage forårsager kæber at justere anderledes. En protese, der er løs kan resultere i helbredsproblemer, herunder infektioner og sår ikke at nævne ubehag. En dårlig montering eller løs protese kan også forårsage tale og spise til at være mere vanskeligt. Det er afgørende at erstatte dårligt montering og slidte tandproteser, før de begynder at forårsage problemer.

   Send your enquiry to the best dentists Abroad


   I agree to terms and conditions and privacy notice*

   I agree to personal data usage, specific data usage and proceeding my data according to art 13 GDPR *

   2 Sign me up for latest offers