Send your enquiry to the best dentists Abroad


  I agree to terms and conditions and privacy notice*

  I agree to personal data usage, specific data usage and proceeding my data according to art 13 GDPR *

  2 Sign me up for latest offers

  Tandkroner Abroad

  Behandling Beskrivelse

  dental crown abroadHvad er en tandkrone?

  En krone er en tand-formet “loft”, der er installeret i løbet af en tand. Det fungerer som låg for at tanden, som genetablerer sin størrelse, form og styrke. Det kan også forbedre tand udseende. Når cementeres på plads kroner fuldt omslutter hele den synlige del af en tand over gummelinien.

  Når en tandkrone kan være nødvendig?

  En tandkrone kan være nyttige i følgende situationer:

  1. For at forhindre en svag tand fra brud (for eksempel fra henfald) eller til at holde dele af en revnet tand sammen.

  2. Hvis du vil erstatte en allerede brudt tand eller alvorligt slidt ned.

  3. At støtte og dække en tand med en stor fyldning i den i tilfælde, hvor der er lidt af tand venstre.

  4. At holde en tandbro på plads.

  5. For at skjule misfarvet eller misshaped tænder. |

  6. At erstatte en manglende tænder, når de placeres på et tandimplantat

  Dine tænder kan kræve forberedelse før kroner kan placeres. rodkanal behandling eller fyld kan være nødvendig.

  Hvilke typer af materialer er tilgængelige for kroner?

  Faste kroner er fremstillet af forskellige typer materialer, herunder alle metal, porcelæn-kondenseret-metal, al harpiksen, eller alle porcelæn.

  Alle metalkapsler

  Metaller, der anvendes til tandkroner omfatter guld, “andre legeringer (palladium for eksempel) eller base-metallegeringer (nikkel eller krom for eksempel). Sammenlignet med andre typer af kroner, er mindre tandstruktur fjernes i tilfælde af metalkapsler og tand slid på modstående tænder er begrænset til et minimum. Metalkroner modstå tygge og bidende kræfter meget godt og også holde den længste i form af slides ned. Desuden har de meget sjældent bryde eller chip. Der er imidlertid en væsentlig ulempe ved metalkapsler – det metalliske farve. Metalkroner kan være et godt valg for out-of-sight kindtænder.

  Porcelæn kondenseret-til-metalkapsler

  Porcelæn kondenseret-til-metal tandkroner modsætning metalliske kroner kan matches (farve) til dine naturlige tænder. Men langt mere iført til de modstående tænder sker med Porcelæn fusioneret-til-metal tandkroner sammenlignet med metalkapsler. Desuden Crowns porcelæn del kan også tilhugget eller brækket af. Svarende til all-keramiske kroner, porcelæn smeltet-til-metalkapsler ser mest som naturlige tænder. Det kan imidlertid ske, at metal, der ligger til grund for Crowns porcelæn viser gennem som en mørk linie, for det meste ved tandkødsranden. Porcelæn kondenseret-til-metalkapsler kan være et godt valg for både foran og bagpå tænder.

  All-harpiks kroner

  All-harpiks kroner er relativt billigere end andre typer. De har imidlertid tendens til at bære ned over tid. De er også mere udsat for brud i sammenligning med porcelæns-fusioneret-til-metalkapsler.

  All-ceramic/All-porcelain kroner

  All-ceramic/All-porcelain tandkroner Polen giver den bedst mulige naturlige farve match i forhold til enhver anden krone type og er langt mere egnet til patienter med metal allergi. På den anden side er de ikke så stærke som porcelæns-fusioneret-til-metal kroner. Derudover de slides ned modstående tænder på større grad end harpiks eller metal kroner. All-keramiske kroner er perfekte valg til fortænder.

  Midlertidige kroner versus permanente kroner

  Midlertidige kroner kan fremstilles i tandlæge kontor henviser faste kroner skal udføres i et tandteknisk laboratorium. Midlertidige kroner er lavet af rustfrit stål eller akryl og bruges som en midlertidig restaurering før en permanent krone er udarbejdet af dental laboratorium.

  Hvordan skal jeg pleje min midlertidig tandkrone?

  Som midlertidige tandkroner er blot et midlertidigt fix, før en permanent krone er klar, vores tandlæger tyder på, at blot et par forholdsregler, der skal træffes med midlertidige kroner. Disse omfatter følgende:

  1.Du shell undgå sej, klæbrig mad (tyggegummi eller karamel for eksempel), hvilket kan få fat i og træk kronen.

  2.Du skal forsøge at minimere brugen af ​​siden af ​​munden, hvor den midlertidige krone er monteret. Gør forsøg på at flytte hovedparten af ​​din tygning til den anden side af munden. Undgå at tygge hårde mad (for eksempel rå grøntsager), som kan løsne eller bryde midlertidig krone.

  Hvilke problemer kan opstå med en tandkrone?

  1. Følsomhed og ubehag. Nyligt kronet tand kan blive følsom efter bedøvelsen aftager. I tilfælde, når tanden, som er blevet kronet har en nerve i det, kan patienten opleve varme og kulde følsomhed. Vores tandlæge kan anbefale børste tænder med tandpasta designet specielt til følsomme tænder. Følsomhed eller smerte, eller som kan opstå, når du bider ned betyder normalt, at kronen er for højt på tanden. Hvis dette er tilfældet, bør patienten informere tandlægen. Crown kan nemt justeres.

  2. Chipped krone. Alle porcelænskroner kan undertiden chip. Hvis chippen er lille, kan en sammensat harpiks anvendes til at reparere chip uden behov for at fjerne en krone fra patientens mund. Hvis skår er stort, kan kronen skal udskiftes.

  3. Loose krone. Undertiden cement skyller ud fra under kronen. Dette er ikke blot tillader kronen at blive løs, er det muligt bakterier at lække ind og fremkalde henfald af tanden, der er tilbage. Hvis din krone føles løs, skal du kontakte din tandlæge kontor.

  4. Crown falder. Sommetider kroner kan falde af. Normalt dette sker som følge af en forkert pasning og / eller manglende cement. Hvis dette sker, skal du rense kronen og forsiden af ​​din tand. Crown kan udskiftes ved midlertidig anvendelse af midlertidig tand eller dentaladhæsiv eller cement, der kan findes i butikkerne til dette formål. I sådanne tilfælde Medicinske Holidays Abroad skal kontaktes straks. Vores tandlæger vil give dig specifikke instruktioner om hvordan man skal behandle din tand og krone. Vores tandlæge kan være i stand til at re-cementere kronen på plads, hvis ikke, vil en ny krone skal gøres.

  5. Allergisk reaktion. På grund af, at de metaller, der anvendes til at tandkroner er normalt en blanding af metaller, kan en allergisk reaktion på disse metaller eller porcelæn anvendt i kronen forekomme, men det sker yderst sjældent.

  6. Mørk linie på kronet tand ud til tandkødsranden. En mørk linie ved siden tandkødsranden af ​​en kronet tand er normal, især hvis tilfælde af porcelæns-kondenserede-til-metal krone. Denne mørk linie er andet end metallet af kronen viser igennem.

  Hvor længe holder en tandkrone sidst?

  Tandkroner i gennemsnit sidste mellem 5 – 15 år. Crown levetid afhænger af, hvor stor en del af “slitage” kronen er udsat for, hvor godt patienterne følger ordentlig mundhygiejne pleje, og på personlige mund-relaterede vaner (vaner for at undgå, er for eksempel clenching eller slibning dine tænder, tygge is , bidende fingernegle og bruge tænderne til at åbne emballage).

  Er nogen særlig omhu, der kræves med hensyn til en kronet tand?

  En kronet tand kræver ikke nogen ekstraordinær pleje. Det er imidlertid vigtigt at huske, at en kronet tand er beskyttet mod nedbrydning eller gummi sygdom. Det er derfor vigtigt at fortsætte med at følge korrekt mundhygiejne praksis, herunder børste tænder mindst to gange om dagen.

  ServiceLowest Price with MHA UK price SavingsGo to
  Crown/Unit in a Bridge
  (porcelain fused to metal, price from)
  £99
  Poland, Bulgaria, Turkey, India
  £400
  £301
  76%
  Book now!
  Crown/Unit in a Bridge
  (full porcelain, price from)
  £109
  India
  £600£491
  82%

  Book now!

  Behandling Time

  For så vidt angår tidsramme er bekymret over den første fase af behandlingen, vi har brug for 2-3 dage til at forberede tænder og tage aftryk til kroner. Hvis patienten kræver tænder udvinding vi også udføre det i begyndelsen af ​​behandlingen og installere midlertidig krone på stedet.

  Så er der den tid, der kræves af dental lab (omkring 5 hverdage) til at udføre arbejdet. Den sidste fase er at installere permanente kroner, som kræver en ekstra dag. Under det sagt, er der faktisk to muligheder for at overveje:

  Mulighed 1: der kommer for en lang besøg 5-8 dage. Hvis tænderne ikke kræver nogen forudgående arbejde den nødvendige tid kan begrænses til 5 dage.

  Mulighed 2: opdeling besøg i to: 2-3 dages Besøg en og 1-2 dages besøg. I første besøg vi udfører nogen forberedelse nødvendig (udvinding, rodbehandling, skal du installere midlertidig bro / kroner). Vi tager også indtryk.

  Efter en uge interval eller længere du kommer tilbage for en 1 dag besøg at have dine permanente kroner installeret.

   Send your enquiry to the best dentists Abroad


   I agree to terms and conditions and privacy notice*

   I agree to personal data usage, specific data usage and proceeding my data according to art 13 GDPR *

   2 Sign me up for latest offers