Send your enquiry to the best dentists Abroad


  I agree to terms and conditions and privacy notice*

  I agree to personal data usage, specific data usage and proceeding my data according to art 13 GDPR *

  2 Sign me up for latest offers

  Tandimplantater i udlandet

  Behandling Beskrivelse

  dental implants abroadHvad er et tandimplantat?

  Tandimplantater er små skruer lavet af titanium. De tjener som erstatninger for de tænder rødder. Tandimplantat er en kunstig anker for udskiftning tand (dental rown eller tandbro). Det er installeret i knoglen af ​​det over-eller underkæben og binding med knoglen. Tandimplantater kan erstatte en enkelt mistet tand eller mange manglende tænder. Udskiftning tænder understøttes af tænder implantater føle, se ud og fungere ligesom naturlige tænder. Tandimplantater har en lang klinisk historie og har vist sig at være en af ​​de bedste genoprettende mulighed. Tandimplantater bevare integriteten af ​​ansigtets struktur og reducere ulemper i forbindelse med tab af tænder.

  Kan nogen være en kandidat til tandimplantater?

  Hver patient, der mangler en eller flere af tænderne på grund af henfald skade eller sygdom, kan være en kandidat til tænder implantater. I tilfælde af en, flere eller alle tænder mangler, kan tandimplantater med en tandkrone eller tandbro erstatte disse tænder.

  Kan en alder af en patient være en kontraindikation for tandimplantater behandling?

  Sommetider ældre patienter aksjer bekymring for, at deres alder kan forhindre dem i at drage fordel af fordelene ved tandimplantater tilbud. Faktum er, at sundhed er en mere afgørende faktor end alder. I størstedelen af ​​de tilfælde, hvor patienter er sunde nok til at have tænder ekstraheres, er de også sunde nok til at få tandimplantater. Vores tandlæger vil afgøre, om du er en kandidat til tandimplantater efter en vurdering af din dental og medicinsk sygehistorie. Dengang alle dine spørgsmål vil blive besvaret.

  Er tandimplantater behandling smertefulde eller ubehag?

  Ifølge størstedelen af ​​patienterne der er meget lidt ubehag og de var meget mere komfortabel at følge fremgangsmåden derefter de forventede. Tandimplantater i Polen systemer, vi bruger implantater er placeret på en meget blid måde og omhu til de forskellige involverede væv. I enhver fremgangsmåde anæstesi og patient sedation anvendes til at eliminere ubehag. Vores tandlæge anbefaler også, at du taler med vores tidligere patienter, som allerede forpligtede tand substitutionsterapi med medicinsk ferier i udlandet for at lære om deres personlige erfaringer. Vi har altid levere kontaktoplysninger til vores tidligere patienter før din behandling påbegyndes.

  Hvad er fordelene ved tandimplantater?

  Fordelene ved implantatbehandling omfatter den forbedrede evne til at tygge og nyde din mad, smukke udseende, og også i mange tilfælde beskyttelse af dine resterende tænder og kæbe. Tænder Implantater tilbyder mange fordele, som aldrig før har været til rådighed til behandling af manglende tænder. Kort sagt, vil tandimplantater se, føle og fungere som dine rigtige tænder.

  Hvor lang tid tager implantatbehandling tage?

  Tandimplantater behandlingstid kan variere afhængigt af individuelle situation. Standard behandling består af to etaper implantation og kroner placering. Imellem disse trin er der en krængning krævede tid, som kan vare 3-6 måneder.

  Vil jeg blive efterladt uden tænder i en periode af tid i løbet af implantatbehandling?

  Efter patientens præferencer temporarycrowns / broer eller proteser er installeret til patient bekvemmelighed for helingsperioden.

  Hvor længe holder tandimplantater sidst?

  De fleste patienter kan forvente tandimplantater til sidste levetid. Succes-forholdet varierer afhængigt af flere faktorer, såsom hvorvidt implantater er placeret i naturlige eller podet knogle, og om patienten er ryger. Generelt succesrater er 95% (naturlig knogle) og 85% – 90% (podet knogle). Det er også værd at nævne, at tænder implantater er endnu relativt ny metode. Den første patient, der havde tandimplantater installeret i 1965 stadig har dem i funktion i dag.

  Hvad betyder det efter behandling pleje kræve i tilfælde af tandimplantater?

  Opretholdelse sig af tandimplantater er vigtigt at sikre langsigtet behandlingens succes. Patienterne er meningen at udføre daglige plaques fjernelse. Dette kan ske gennem tandbørstning og brug af tandtråd omkring restaurering. Vores tandlæger vil instruere om detaljer i implantater følgevirkninger efter implantation. Desuden patienter formodes at deltage vedligeholdelse udnævnelser mindst en gang om 1-2 år.

  ServiceLowest Price with MHA UK price SavingsGo to
  Implant
  (without crown, price from)
  £299
  Poland
  £1300£1001
  77%

  Book now!

  Behandling Time

  Første besøg (1 dag – 3 dage, anbefales det at bo i yderligere 1-2 dage ikke at rejse den samme tid og hvile, også at være i stand til at have en kontrol besøg dagen efter operationen)

  Under det første besøg tandkødsvævet åbnes for at blotlægge knoglearealet, hvor implantatet skal anbringes. Efter knoglen er blevet fremstillet, er implantatet anbringes, og vævet sutureres.

  Suturer fjernelse: Efter 7 – 14 dage efter proceduren suturer er fjernet (dette kan gøres ved nogen tandlæger, er der ingen grund til at rejse til denne del, alternativt hvis det er muligt vi sætter tidligere løsbare suturer)

  Den helbredende proces – Osseointegration

  Helingsprocessen tager fra tre til seks måneder afhængigt af enkelte sag. Dette er den tid, det normalt tager for implantatet at blive en del af kæbebenet.

  Midlertidige Crowns

  Efter patientens præferencer i midlertidige kroner / broer eller proteser er installeret til patient bekvemmelighed under helingen tid.

  Andet besøg (5 dage eller 2 en dag besøg, er den nødvendige tid til dental lab at afslutte protetiske arbejde)

  Montering af indlæg

  Når tandkødsvævet er klar, Implant afdækket og en særlig stilling er knyttet til den. Det er støtte til den nye krone. Efter at indtryk er taget for en krone.

  At placere kronen

  Efter en krone er lavet der er skygge til at matche dine eksisterende tænder og installeres på tandimplantat.

  Utilstrækkelig knoglestruktur

  I situationer, hvor der er utilstrækkelig knogle struktur, kan knogletransplantation være en nødvendig procedure før implantater kan installeres. Vi må sætte kunstig knogle og vente 4-6 måneder for osseointegration med naturlig knogle. Efter at vi fortsætter med den ovenfor beskrevne fremgangsmåde. Opretholdelse pleje af implantaterne vil bidrage til at sikre den langsigtede succes for din behandling. Du vil være ansvarlig for den daglige fjernelse af plak, som kan opnås ved tandbørstning og brug af tandtråd omkring din restaurering. Tandlægen eller tandplejeren vil vise dig hvordan man korrekt pleje for dine implantater. Du bør besøge din tandlæge mindst en gang om 12-24 måneder for vedligeholdelse udnævnelser.

   Send your enquiry to the best dentists Abroad


   I agree to terms and conditions and privacy notice*

   I agree to personal data usage, specific data usage and proceeding my data according to art 13 GDPR *

   2 Sign me up for latest offers