Send your enquiry to the best dentists Abroad


  I agree to terms and conditions and privacy notice*

  I agree to personal data usage, specific data usage and proceeding my data according to art 13 GDPR *

  2 Sign me up for latest offers

  Recent Posts

  Dental Bridge Abroad

  Behandling Beskrivelse

  bridge abroadHvad er en tandbro?

  En dental bro, også kendt som fast delvis protese er en type krone, der bruges til at erstatte manglende tænder, som spænder over et tomt rum mellem to eller flere tænder. Der findes forskellige typer af tandbroer, afhængigt af det materiale, de består af, og hvordan de forankrer til de tilstødende tænder.

  Hvorfor skulle de manglende tænder skal erstattes?

  Den første grund er simpelthen udseende. En anden grund er, at det tomrum, som en manglende tand kan resultere i større pres at blive sat på tænderne på begge sider. Den “bid” kan også blive påvirket, fordi tænderne ved siden af ​​rummet kan læne ind i hullet og ændre den måde, de nedre og øvre tænder bider sammen. Som et resultat mad kan begynde at få pakket ind i hullet, som driver både tænderne og tandkød sygdom.

  Kan en bro altid erstatte manglende tænder?

  Så længe tænder er stærke nok med god knogle støtte. Vores tandlæge vil hjælpe patienterne vælge, hvilken løsning er den bedste i hvert enkelt tilfælde.

  Hvad er tandbroer fremstillet af?

  Broer er sædvanligvis fremstillet af et ædelmetal. Hvis broen viser, er porcelæn derpå bundet til basen. Undertiden er der også andre ikke-ædle metaller, der anvendes i bunden af ​​broen for styrke.

  Hvordan skal tandbroen blive passet?

  Broen skal rengøres dagligt, for at forhindre problemer som tandkødsbetændelse og dårlig ånde. Det er også vigtigt at rengøre under falske tænder hver dag. Vores tandlæge eller tandplejer vil vise dig, hvordan du bruger en bro nål eller speciel tandtråd, som en standard tandbørste normalt ikke kan nå.

  Er der andre metoder til fastsættelse af kunstige tænder?

  Flere metoder anvendes, for eksempel ved hjælp af en blanding af kroner og delproteser, der kan holde fastgørelsesklemmerne ud af syne. Disse er generelt ganske specialiserede proteser, tøv ikke med at spørge vores tandlæge om dem.

  Kan jeg have tandbro der tillægger kæbebenet?

  Ja. Ved at have bro på implantater. Ved at bruge denne teknik, du kan være i stand til at undgå mærkesager andre tænder til at erstatte manglende tænder. Husk, at det er så vigtigt at passe dine resterende tænder, som det er at erstatte de manglende dem.

  Behandling tid

  Tænderne der vil blive anvendt til at understøtte broen kan kræve forberedelse før broer kan placeres. Rodkanal behandling eller fyld kan være påkrævet.

  For så vidt angår tidsramme er bekymret over den første fase af behandlingen, vi har brug for 2-3 dage til at forberede tænder og tage aftryk til broer. Hvis patienten kræver tænder udvinding vi også udføre det i begyndelsen af ​​behandlingen og installere midlertidig bro på stedet. Så er der den tid, der kræves af dental lab (omkring 5 hverdage) til at udføre arbejdet. Den sidste fase er at installere permanent bro, som kræver en ekstra dag. Når det er sagt, er der faktisk to muligheder for at overveje:

  Mulighed 1: der kommer for en lang besøg 5-8 dage. Hvis tænderne ikke kræver nogen forudgående arbejde den nødvendige tid kan begrænses til 5 dage.

  Mulighed 2: opdeling besøg i to: 2-3 dages Besøg en og 1-2 dages besøg. I første besøg vi udfører nogen forberedelse nødvendig (udvinding, rodbehandling, skal du installere midlertidig bro / kroner). Vi tager også indtryk. Efter en uge interval eller længere du kommer tilbage for en 1 dag besøg at få din permanente bro installeret.

  Efter broen er installeret patienter nødt til at holde deres tænder rene og sunde. Daglig tandbørstning og tandtråd bør beskytte den naturlige tand, der understøtter en bro og forhindre tænderne og tandkød sygdom.

   Send your enquiry to the best dentists Abroad


   I agree to terms and conditions and privacy notice*

   I agree to personal data usage, specific data usage and proceeding my data according to art 13 GDPR *

   2 Sign me up for latest offers

   Recent Posts