Send your enquiry to the best dentists Abroad


  I agree to terms and conditions and privacy notice*

  I agree to personal data usage, specific data usage and proceeding my data according to art 13 GDPR *

  2 Sign me up for latest offers

  Rodbehandling behandling i udlandet

  Behandling Beskrivelse

  root canal treatment abroadHvad er rodbehandling?

  Rodbehandling også kendt som endodonti kræves situation, hvor nerven eller blodforsyning af tanden (også kaldet pulp) er smittet ved skade eller henfald.

  Hvad er formålet med rodbehandling?

  Når massen bliver smittet, kan infektionen spredes via tandrod kanalsystem. Dette kan ved afslutningen føre til en byld. I tilfælde rodbehandling (RCT) er gjort, vil infektionen sprede sig og tanden kan være nødvendigt at ekstraheret.

  Er rodbehandling ondt?

  Da proceduren udføres under lokalbedøvelse patienter bør føle nogen forskel at have en almindelig fyldning gjort.

  Hvad betyder rodbehandling indebære?

  Formålet med rodbehandling er at fjerne infektioner fra rodkanalen. Roden renses derefter og fyldes for at forebygge yderligere infektion. Rodbehandling procedure er tidskrævende og faglærte. I de fleste tilfælde Behandlingen består af to eller flere aftaler. Ved det første besøg, det inficerede papirmasse fjernet. Alle bylder, som kan findes, kan også bortledes samtidig. Næste rodkanalen er renset og formet klar til påfyldning. En midlertidig fyldning installeres i, og tanden får lov til at bundfælde. Tanden er kontrolleret på senere besøg og når al infektionen er ryddet, er tanden permanent fyldt.

  Hvordan vil min tand se ud efter behandlingen?

  Med ældre teknik, ofte en rodfyldt tand mørkere efter behandling. Men med teknikker, der bruges i disse dage sker det ikke mere. Hvis der er en misfarvning, der er flere behandlinger til rådighed til at indløse den naturlige udseende.

  Hvad er alternativet til rodbehandling?

  Tandudtrækning er alternativet til rodbehandling. Efter at pulpen er ødelagt, kan den ikke helbrede. Det er stærkt anbefales ikke at forlade inficeret tand i munden. Selv om nogle patienter foretrækker tandudtrækning, anbefales det at holde så mange egne naturlige tænder som muligt.

  Hvad vil der ske med tanden efter behandlingen? Vil det være sikkert?

  Ja. Dog anbefales det at installere en krone på tanden for at tilvejebringe ekstra styrke og støtte til tanden. I de fleste tilfælde en post / kerne bør installeres efter proceduren.

  Hvad er et indlæg?

  En post også kendt som kerne er en metallisk struktur, som bliver placeret i selve roden af ​​en tand efter rodbehandling er afsluttet.

  Behandling tid

  Første besøg – One Day, 1 time

  Behandlingstiden vil afhænge af antallet af tænder og antallet af kanaler, der skal behandles. Normalt vil det ikke tage mere end én time besøg for at afslutte rodbehandling. Men hvis et indlæg eller krone er installeret, kan kræve for dig at komme til et andet besøg dagen efter. Normalt hvis patienten ankommer til at have kroner installeret og rodbehandling er nødvendig, før kroner kan udføres den udvider den behandling af yderligere 1-2 dage behov for rodbehandling.

  En tand, der var rod-behandlet, bør behandles på samme måde som enhver anden tand. Det er vigtigt at rense dine tænder en gang om dagen på minimum. Det anbefales at bruge en fluortandpasta. Også det er rådgive for at skære ned på sukkerholdige snacks, eller / og holde dem kun til måltiderne, hvis muligt.

   Send your enquiry to the best dentists Abroad


   I agree to terms and conditions and privacy notice*

   I agree to personal data usage, specific data usage and proceeding my data according to art 13 GDPR *

   2 Sign me up for latest offers