Send din forespørgsel til de bedste plastikkirurgiske klinikker undlandet

  Jeg accepterer vilkar og betingelser og varsel privatliv

  2 Tilmeld mig for seneste tilbud

  Kæbekirurgi i udlandet

  Behandling Beskrivelse

  jaw surgery abroadHvad er en maxilofacial operation?

  Dette er en kirurgisk procedure for at flytte placeringen af ​​kæben. Det er påtænkte anvendelse er kæbe deformitet korrektion i tilfælde, hvor udseende og sundhed påvirkes. Maxilofacial kirurgi er, hvor kæben er rettet ud, både i ortodonti når tænderne bliver rettet. Orthognathic kirurgi og tandregulering behandlinger kan kombineres. Dette vil ske efter operationen. Dette vil være at skabe en optimal tilpasning af bidende ved re-arrangere tænder. Tandregulering bliver nødvendigt som følge af kæben bevæges, dette normalt vil medføre tænderne bevæges.

  Hvem kan have orthognathic operationen?

  Orthognathic kirurgi er idé for dem af os med en forkert bid, eller forkert placerede kæber. Årsagen til dette er den øvre og nedre kæber vokser ude af trit med den anden.

  I hvilke tilfælde bør kæbe-kirurgi udføres?

  Dette er en liste over almindelige årsager til ansigts ubalancer, som kan forbedres ved kæbe-kirurgi.

  Små kæber / kinder

  Store kæber / kinder

  Fødselsdefekter i kæben

  Jaw skader

  Overdreven brug af tænderne

  Tænder, som ikke passer sammen

  Ubalanceret udseende af kæberne

  Kroniske smerter i kæberne

  Vigende hage

  Flade kindben

  Problemer med at tale

  Problemer med bidende, tygge og synke mad

  Hvad er det maxilofacial kirurgi består af?

  For at starte, kan du møde en af ​​Medical Holidays Abroad specialister at afgøre, om kæbe-kirurgi er påkrævet. Normalt de maxilofacial kirurger og odontologer er til stede under maxilofacial kirurgi. Seler kan anvendes under visse omstændigheder at bringe tænderne. Når dette er gjort, kan kirurgen foretage tilpasning af kæberne. Dette kan gøres med seler på plads.

  Jaw kirurgi er gjort, mens under anæstesi, og kan vare fra 3 til 4 timer. Dette kan enten være en af ​​begge kæber, der drives på i en session. På dette tidspunkt, er nogle indsnit foretages der udsætter den øvre eller nedre kæbe knogle. Nu kæben kirurgen begynder at skære knoglen, tilføje og fjerne til knoglen, indtil den optimale position er opnået. Efter den korrekte placering af kæben knogler, vil den maxilofacial kirurg re-vedhæfte kæberne med skruer og ledninger.

  Hvorfor skulle jeg træffe beslutningen om at få orthognathic operationen?

  Du bør vælge Jaw Kirurgi, når du har nogen alvorlige ansigtsudtryk ubalancer. Dette kan medføre en række problemer, såsom at tale vanskeligheder, tygge, bide, for ikke at nævne hvordan det påvirker dit helbred og udseende. Hvis venstre ubehandlet, kan ansigtet ubalancer vise sig at være farlig i gummiet og kæbe fælles områder.

  Behandling tid

  For at vi kan overvåge din tilstand efter din maxilofacial kirurgi, bør du bo mellem 2 og 5 dage. Den faktiske procedure tager fra 3 til 4 timer. En høring besøg er påkrævet forud for den procedure, der skal udføres. Dette er nødvendigt, da hver sag er unik.

  Efter behandling

  I den følgende uge efter din maxilofacial kirurgi, bør du tage ekstra forsigtig. En alle flydende kost anbefales stærkt at blive fulgt, og med tiden indføre bløde fødevarer. Enhver hård motion skal undgås i den første måned efter surgery.Skin ansigt misfarvning og hævelse kan forekomme som en reaktion. I alt helingsprocessen kan vare alt fra et par uger til et år.

   Send din forespørgsel til de bedste plastikkirurgiske klinikker undlandet

   Jeg accepterer vilkar og betingelser og varsel privatliv

   2 Tilmeld mig for seneste tilbud