Send din forespørgsel til de bedste plastikkirurgiske klinikker undlandet

  Jeg accepterer vilkar og betingelser og varsel privatliv

  2 Tilmeld mig for seneste tilbud

  Tand finér udlandet

  Behandling Beskrivelse

  veneer abroadHvad er finér i udlandet?

  En finer i vort land er et tyndt lag af porcelæn udformet til at passe over den forreste overflade af tænderne, ligesom en kunstig negl passer over et søm. Naturlige farve ‘sammensat’ materiale kan også anvendes i stedet for porcelæn.

  Hvordan kan jeg drage fordel af finér?

  Finer kan forbedre form, farve og placering af dine tænder. Vores tandlæger har valgt netop en skygge af porcelæn for at give den rette farve for at forbedre en enkelt farves eller misfarvet tand eller at lysne skyggen af ​​fortænder (de øverste dem i de fleste tilfælde). Dental finér kan gøre en tilhugget tand ser uskadt igen. Fineren dækker den forreste del af tanden med udskiftning af brudte del. Tænder finerer kan også anvendes til at dække små huller, i tilfælde af seler er ikke egnede.

  Hvordan tænder forberedes til tænder finér?

  En del af den ydre emalje overfladen af ​​tanden kan være nødvendigt at fjerne, for at sikre, at finer kan være permanent bundet på plads. Mængden af ​​den ydre emalje fjernet overflade er meget lille og vil være så tykke som fineren, der skal installeres, således at tanden har samme størrelse. Per patienter præferencer et lokalanæstetikum (injektion) kan anvendes til at forhindre ubehag, men normalt er dette ikke nødvendigt. Efter tanden er blevet udarbejdet, tager tandlægen et aftryk (mug). Det vil blive videregivet til den dentale laboratorium og anvendes til at udføre en finer. Farven er matchet med de omgivende tænder på en skygge guide for at sikre, at tænderne finér vil se naturlige ud.

  Hvor lang tid tager en finer installation tage?

  Det tager mindst to besøg for at installere en finer: det første besøg er at forberede tand matche skyggen, den anden er at installere det. Før binding af finér på plads, vil vores tandlæge præsentere den for dig på din tand for at sikre, at du er tilfreds med det. Binding af en finer på plads sker med en speciel lim, som gør det holdes godt fast på tanden.

  Er en midlertidig finer nødvendig mellem besøg?

  No Da fremstillingen af ​​tanden er så lille i de fleste tilfælde er der ikke behov for en midlertidig finér. Tanden selv vil se stort set den samme efter tilberedning, men det kan føles lidt mindre glat.

  Hvad sker der efter finer er installeret?

  Efter en tænder finér er monteret kun små justeringer kan foretages i den. Det tilrådes at vente et stykke tid at vænne sig til det, før eventuelle ændringer. Tandlægen kan ønsker at kontrollere og polere finer en uge eller så efter installationen for at sikre, at du er tilfreds med det. Men dette er ikke nødvendigt.

  Hvor længe holder en tænder finer sidste?

  Finer holde i mange år. Imidlertid kan de revnede eller brækkede, ligesom naturlige tænder kan. Vores tandlæge vil instruere dig om, hvor længe den enkelte finer forventes at vare. Mindre chips kan fikseres, eller erstattes af en ny Veneer om nødvendigt.

  Hvad er alternativerne til dental finér?

  Når vi taler finerer vores tandlæger meget ofte anbefale tandkroner i stedet, da de er længere varig og inden for samme prisklasse. Det vil naturligvis afhænge af dine præferencer. For små reparationer til fortænderne et naturfarvet påfyldning materiale kan anvendes. Dette kan ikke fungerer godt i tilfælde af brudte tand hjørner, men er en perfekt løsning, hvor tanden understøtter fyldet.

  Behandling tid

  ServiceLowest Price with MHA UK price SavingsGo to
  Veneer
  (full porcelain, per tooth)
  £119
  Hungary
  £400
  £281
  70%
  Book now!

  Dine tænder kan kræve forberedelse før finér kan placeres. Rodbehandling eller fyldninger kan være nødvendig. For så vidt angår tidsramme er bekymret over den første fase af behandlingen, vi har brug for 2-3 dage til at forberede tænder og tage aftryk til finér. Så er der da tid, der kræves af dental lab (omkring 5 hverdage) til at udføre arbejdet.

  Den sidste fase er at installere finér, som kræver en ekstra dag. Under det sagt, er der faktisk to muligheder for at overveje:

  Mulighed 1: der kommer for en lang besøg 5-8 dage

  Mulighed 2: split besøg i to 2-3 dage besøger en og 1-2 dage besøger

   Send din forespørgsel til de bedste plastikkirurgiske klinikker undlandet

   Jeg accepterer vilkar og betingelser og varsel privatliv

   2 Tilmeld mig for seneste tilbud