Hofter udskiftning kirurgi

Behandling Beskrivelse

Hvad er en hoftealloplastik?

Det er en kirurgisk procedure, der omfatter udskæring af den berørte del af legemet (f.eks fælles) og implantere en kunstig element, der fanger funktionen af ​​beskadigede konstruktion.

Artroplastik kirurgi anvendes til behandling af slidgigt og multiple traumer. Det indebærer udskiftning af en naturlig hofteled med en kunstig dam – protese. Takket være kirurgi ledsmerter er elimineret, og sin tabte funktion er genoprettet, som gør det muligt at udføre grundlæggende bevægelser som at gå, løfte vægte, osv. Målet er at eliminere de tilhørende degenerative forandringer i skade.

Her er forskellige metoder til kirurgi, afhængigt af den måde, hvorpå implantatet er fastgjort:

- Komplet kirurgi-udskiftning med de kunstige elementer både acetabulum og lårbenshovedet af knoglen,

- Delvis kirurgi – kun hovedet af lårben er erstattet med en protese

- Cementering – de elementer / implantater er fastgjort med lim, såkaldte cement

- Uden cementering – acetabulum og lederen af ​​den fælles består af et metal og en polyethylenoxidpolylysin indsats med porøse overflade

- Hybrid

- Bundet

- Ubundne

Hvem er en kandidat til operation af hofte?

I løbet af slidgigt, sædvanligvis ændringer i hoften hos patienter med midten eller alderdom. Symptomerne kan variere fra mildt ubehag til svære ledsmerter og immobilitet. Kirurgen vil indsamle medicinske oplysninger, måle vifte af bevægelse i hofteleddene og muskelstyrke, så tjek hvordan du sidder, bøje og bevæge sig. Desuden er røntgenbilleder taget. Formålet er at bestemme graden af ​​hofte læsioner. Hvis røntgenbilleder viser alvorlige skader på leddet, og ingen af ​​de behandlinger hidtil bragt nødhjælp, kan en ortopædkirurg foreslå en operation involverer hofte.

Hvilke komplikationer kan opstå efter hoftealloplastik?

Komplikationer, der kan opstå efter operationen artroplastik er sjældne og kan opdeles i:

Tidlige komplikationer:

- Venøs tromboemboli

- Lungeemboli

- Fælles infektion

- Overdreven blødning

- Peronealnerve parese

Senkomplikationer:

- Løsning af implantatet

- Brug pads polyethyl

- Brud på eller femurfraktur

- Smerter

Hvor godt det virker

Folk, der har hoftealloplastik har meget mindre smerte end før operationen, og er som regel i stand til at genoptage daglige aktiviteter. Du vil sandsynligvis være i stand til at gøre dine daglige aktiviteter lettere, fordi de fælles træk bedre.

Det vil sandsynligvis være lettere for dig at gøre ting, såsom klatre trapper, komme ind og ud af en bil, gå uden at blive træt, gå uden at halte eller mindre af en halte, og tage sig af dine fødder.

Du har sandsynligvis vil være i stand til at genoptage aktiviteter, såsom golf, cykling, svømning eller dans, som du gjorde før operationen.

Din læge kan afskrække dig fra at køre, spille tennis, og laver andre ting, der sætter en masse stress på det fælles.

De fleste kunstige hofteled vil vare i 10 til 20 år eller længere, uden at løsne, afhængigt af sådanne faktorer som:

Din livsstil og hvor meget stress du lægger på en joint.

Hvor meget du vejer (bliver meget overvægtige lægger ekstra stress på fælles).

Hvor godt dit nye fælles og knogler vokser.

Den yngre du er, når du har kirurgi og mere stress du lægger på den fælles, jo mere sandsynligt er det, at du i sidste ende får brug for en ny operation for at erstatte den første kunstige led. Over tid, bære komponenterne ned eller løsne sig og skal udskiftes.

Din kunstige led skulle vare længere, hvis du ikke er overvægtig, og hvis du ikke gør hårdt fysisk arbejde eller dyrker sport, der understreger det fælles. Hvis du er ældre end 60, når du har fælles udskiftning kirurgi, det kunstige led formentlig vil vare resten af ​​dit liv.

Priser

De angivne priser er skøn taget baseret på dagens valutakurser GBP og EUR. Ved dental høring en nøjagtig tilbud vil blive givet under hensyntagen til alle oplysninger om patienter behandling. Den destination, hvor du vælger at modtage din behandling lille Affect de samlede omkostninger af din behandling. Gå til destinationer for at kontrollere priserne fra bestemt by.

Behandling Time

Efter behandling

Efter operationen såret beskyttet af en forbinding. Vær omhyggelig med ikke at fugte såret er så iblødsætning i karret forbudt. Selvfølgelig kan du vaske og tage et brusebad, men før du skal beskytte dit sår med en forbinding, såsom en plastik én. De første par dage, eller endda uger, vil du ikke være i stand til at håndtere alene, vil du har brug for krykker til at flytte.

Når du har en ny hofte, skal du huske et par badesandaler: ikke blot at være forsigtig, men aldrig et øjeblik stå på det opererede ben, eller at du har lov til at sidde alene i høje stole (du kan plante en pude) sammenklappelige sæder er udelukket. For at gøre dit liv lettere, bør du også købe en speciel hætte til toiletkummen (i butikkerne rehabilitering udstyr).