Tannlege i Romania

Tannbehandling i Romania

dentist abroadMedisinske Holidays er Abroad glad for å tilby deg tannbehandling i Romania for lave priser. Vår tannklinikk ligger i hovedstaden-Bucharest. I vår klinikk finner du alt du kan kreve erfarne tannleger i Romania, rimelige priser, høy kvalitet equippment og effektiv, smertefri behandling. I vår klinikk vi gjør vårt beste for å tilby deg komfort og tilfredsstillelse. Vi er preget av vår pasient-orientert tilnærming og en god omsorg tatt av våre pasienter.

Vår tannklinikk i Bucuresti tilbyr et bredt spekter av tannbehandling i Romania inkludert tannkroner, broer, dentrues, fyllinger, utdrag, tannimplantater i Bucuresti og mange flere. Hos oss kan du få en Hollywood smil med dental skallfasetter og tannbleking i Romania. Vår tannklinikk tilbyr høy kvalitet på tannbehandling i Romania takket være de nyeste teknologier og verktøy som brukes av våre tannleger. Thnaks til dette kan vi tilby deg smertefri og effektiv behandling.

Priser

Prisene er etablert i Euro og rundet opp med å ta hensyn til de gjeldende GBP valutakurser. Den presenterte tilbudet er et anslag, vil pasientene få et endelig pristilbud for deres individuelle behandling (den endelige prisen kan bli lavere eller høyere enn den som er gitt ovenfor, avhengig av kompleksitet og vanskelighetsgrad av deres individuelle behandling). Prisene kan være forskjellig avhengig av valgt destinasjon. Se tannhelsetjeneste Priser i våre ulike steder i Romania: Bucharest.

Fakta om Romania

Når du er i Romania, ikke glem å sightsee denne vakre landet mellom tannlege besøk. Romania har mye å tilby til selv de mest krevende turister. Romania har en rekke fantastiske steder å se og ctivities som ikke kan utelates under ditt opphold her, så bruke litt av fritiden din mellom tannlege besøk og tilbringe uforglemmelige ferier i Romania.

dentist in Timișoara   

Hovedstad: Bucuresti

Valuta: Rumensk leu (RON)

Område: 238391 km2

Innbyggere: 19043767

Offisielt språk: rumensk

Klima: mellom tempererte og kontinentale

Største byer: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi

Politisk system: semi-presidential parlamentarisk representativt demokratisk republikk

Romania Kart

Pokaż Romania na większej mapie